Showbizz Nieuws

Kappalani Gaat Door Met Muziek voor Fans

De populaire rapartiest Kappalani is terug op sociale media en heeft zijn excuses aangeboden voor zijn eerdere negatieve uitlatingen via zijn Facebook-pagina.

In een verklaring heeft de artiest zijn oprechte spijt betuigd en aangegeven dat hij zich richt op positiviteit en muziek.

Hij benadrukte zijn voornemen om minder te reageren op negativiteit en verklaarde dat hij zich mentaal in een betere plek bevindt dan voorheen. Kappalani verzekert zijn fans dat hij zich zal concentreren op zijn muzikale carrière en belooft zich te beperken tot woorden om zijn boodschap over te brengen.

#DUSA artiesten schitteren op de eerste editie van het Nickerie Food & Music Easter Festival.

De opkomende artiesten en bands van #DUSA (Database Uitvoerende Surinaamse Artiesten) hebben een opmerkelijke bijdrage geleverd aan het succes van het eerste Nickerie Food & Music Festival. Tussen de gevestigde namen kregen zij de kans om zichzelf te bewijzen voor een groot publiek.

De organisatie benadrukt het belang van het creëren van een platform voor nieuw talent, en het festival bood hiervoor een uitstekende gelegenheid. Hoewel niet elke artiest of band een plek kon krijgen op het evenement – wat simpelweg niet haalbaar is – blijft de organisatie vastbesloten om diversiteit en fris talent te blijven omarmen. Dit zorgt ervoor dat elk evenement uniek en dynamisch blijft, tot vreugde van het publiek en de artiesten zelf.

Nickerie Food & Music Easter Festival goed in de smaak gevallen

Paasweekend bracht het eerste Nickerie Food & Music Easter Festival een golf van opwinding naar het Volksplein in Nickerie. Op zaterdag en zondag kwamen mensen samen voor een onvergetelijke ervaring, waarbij de President van Suriname en de Districtscommissaris van Nickerie de opening verzorgden met inspirerende woorden over cultuur, talent en internationale samenwerking.

X’O Events & MrZonneman, de trotse organisatoren van dit festival, hebben niet alleen lokale en opkomende artiesten uitgenodigd, maar ook getalenteerde artiesten uit Nederland, Trinidad en Amerika om het evenement een extra dimensie te geven. Bovendien was er een sportgedeelte toegevoegd aan het festival, waar elke winnaar naar huis ging met een hoofdprijs van SRD 10.000.

Naast het genieten van het entertainment kregen bezoekers ook de kans om te smullen van heerlijke Nickeriaanse gerechten, waardoor het festival een waar feest voor de zintuigen werd.

De organisatie kijkt met tevredenheid terug op het festival, dankbaar voor de steun van het Kabinet van de President en alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het succes ervan. Dank gaat uit naar de bezoekers, het team en iedereen die heeft bijgedragen aan een soepel verloop van het evenement. Met hoopvolle verwachtingen kijken we uit naar nog meer memorabele edities van het Nickerie Food & Music Easter Festival in de toekomst.

Trapartiest Benaja viert zijn Verjaardag met Nieuwe Single ‘Beele’

Vandaag, op zijn verjaardag, brengt de Surinaamse trapartiest Benaja een gloednieuwe single uit, getiteld ‘Beele’. In dit nummer deelt Benaja een waargebeurd verhaal uit zijn leven, waarbij hij zijn luisteraars meeneemt op een emotionele reis vol met persoonlijke ervaringen en reflecties.

Benaja, bekend om zijn unieke stijl en krachtige teksten, benadrukt tegen MrZonneman dat ‘Beele’ meer is dan alleen een lied. Het is een intieme inkijk in zijn wereld, waarin hij zijn ups en downs deelt met zijn fans. Het nummer belicht de uitdagingen die hij heeft overwonnen en de lessen die hij heeft geleerd langs de weg naar zelfontdekking en groei.

Met zijn scherpe flows en meeslepende delivery weet Benaja zijn boodschap kracht bij te zetten, en ‘Beele’ belooft dan ook een diepe indruk achter te laten op zijn luisteraars. Het nummer is een eerbetoon aan zijn persoonlijke reis en een viering van zijn doorzettingsvermogen en veerkracht.

Als een van de meest veelbelovende trapartiesten in Suriname, blijft Benaja zijn fans verrassen en inspireren met zijn eerlijke en authentieke muziek. Met ‘Beele’ laat hij opnieuw zien dat hij niet alleen een getalenteerde artiest is, maar ook een storyteller die zijn publiek weet te raken met zijn oprechte verhalen en emoties.

Vybz Kartel Mogelijk Binnenkort Vrij

Het nieuws dat Vybz Kartel mogelijk binnenkort vrijkomt, heeft de muziekwereld op zijn kop gezet. De Jamaicaanse dancehall-artiest, wiens echte naam Adidja Palmer is, werd in 2014 veroordeeld tot een lange gevangenisstraf wegens moord. Echter, recente ontwikkelingen in zijn juridische zaak hebben geleid tot speculatie over de mogelijkheid van zijn vrijlating.

In 2010 stond Suriname nog op zijn kop toen de legendarische dancehall-artiest Vybz Kartel en Popcaan het land bezocht voor een spectaculaire show.

Vybz Kartel staat bekend om zijn onmiskenbare muzikale talent en invloedrijke bijdrage aan de dancehall-cultuur. Zijn muziek heeft wereldwijd een enorme impact gehad en zijn fans hebben lang uitgekeken naar zijn terugkeer naar de muziekscene.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen over zijn vrijlating, heeft het nieuws hoop en opwinding gebracht onder zijn fans en de muziekgemeenschap in het algemeen. Vybz Kartel’s mogelijke terugkeer naar de muziekwereld zou zeker een historisch moment zijn en een nieuw hoofdstuk markeren in zijn carrière.

Het is belangrijk op te merken dat de juridische procedures nog steeds gaande zijn en dat er geen garantie is dat Vybz Kartel heel snel vrijkomt. Echter, zijn fans blijven hoopvol en wachten met spanning af op verdere ontwikkelingen in deze zaak.

Surinaamse DJ Archa: Op Tournee in Jamaica voor de Promotie van Jah Nelson’s Album “Jah Soldier”

De Surinaamse DJ Archa is momenteel in Jamaica voor een radiopromotietournee van 12 dagen en voor het langverwachte album “Jah Soldier” van de artiest Jah Nelson. Deze unieke kans stelt DJ Archa niet alleen in staat om de muziek van Jah Nelson te promoten, maar ook om zijn eigen muzikale invloed te verspreiden en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Als getalenteerde DJ heeft DJ Archa al een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de Surinaamse muziekscene. Zijn vermogen om verschillende muziekstijlen te mixen en het publiek te entertainen met zijn meeslepende beats heeft hem tot een veelgevraagde artiest gemaakt, niet alleen in Suriname, maar ook internationaal.

Deze reis naar Jamaica markeert een spannend nieuw hoofdstuk in de carrière van DJ Archa. Terwijl hij bezig is met het promoten van Jah Nelson’s album “Jah Soldier” op lokale radiostations en evenementen, krijgt hij ook de kans om te connecten met andere artiesten en producenten in de Jamaicaanse muziekscene. Deze ontmoetingen kunnen leiden tot nieuwe samenwerkingen en inspiratie voor toekomstige projecten.

Al met al belooft de reis van DJ Archa naar Jamaica een onvergetelijke ervaring te worden, vol kansen voor professionele groei, artistieke samenwerkingen en culturele verkenning. We kijken uit naar zijn terugkeer naar Suriname, hopelijk geïnspireerd en verrijkt door zijn tijd in het land van reggae en ritmes.

New Style: Een Decennium van Kaskawi Muziek en Magie

Het is een mijlpaaljaar voor de Surinaamse Kaskawi-formatie New Style, want ze vieren hun tiende verjaardag in stijl. Deze getalenteerde groep muzikanten heeft de afgelopen tien jaar de harten van muziekliefhebbers veroverd met hun aanstekelijke ritmes, opzwepende melodieën en energieke optredens. En ter ere van dit speciale jubileum hebben ze grootse plannen aangekondigd: tien grootschalige shows, zowel binnen als buiten Suriname.

New Style staat bekend om hun unieke interpretatie van Kaskawi-muziek, een genre dat diepgeworteld is in de culturele tradities van Suriname. Met invloeden variërend van kaseko en kawina tot moderne pop en reggae, hebben ze een geheel eigen geluid gecreëerd dat zowel traditioneel als eigentijds is. Hun nummers zijn een viering van het leven in Suriname, met teksten die resoneren met zowel lokale als internationale luisteraars.

De aankondiging van de tien grote shows markeert een hoogtepunt in de carrière van New Style. De groep heeft altijd al gedroomd van het organiseren van grootschalige evenementen om hun muziek te delen met een zo breed mogelijk publiek, en nu is het moment daar om die dromen werkelijkheid te laten worden. Ze zijn vastbesloten om elk optreden tot een onvergetelijke ervaring te maken, met spectaculaire optredens, verrassende gastartiesten en natuurlijk hun kenmerkende Kaskawi-geluid dat mensen van alle leeftijden doet dansen en feesten.

De voorbereidingen voor dit festijn zijn al in volle gang, met de leden van New Style die dag en nacht werken om elk detail te perfectioneren. Van het selecteren van de juiste nummers tot het ontwerpen van het podium en het regelen van logistiek, er komt veel kijken bij het organiseren van een dergelijk grootschalig evenement. Maar voor New Style is het allemaal de moeite waard, want ze zijn vastbesloten om hun tiende verjaardag te vieren met de grootste shows die ze ooit hebben gegeven.

Voor fans van New Style is dit een kans om deel uit te maken van een historisch moment in de Surinaamse muziekgeschiedenis. Deze tien shows beloven niet alleen een feest te worden, maar ook een viering van de impact die New Style heeft gehad op de muziekscene van Suriname en daarbuiten. Dus pak je dansschoenen en bereid je voor om meegevoerd te worden op een muzikale reis vol plezier, emotie en onvergetelijke momenten, want New Style staat op het punt om de wereld te laten zien waarom ze de afgelopen tien jaar zo geliefd zijn geweest.

https://youtube.com/watch?v=_JbmdGvZ2Ks%3Fsi%3DZg1a97__ovhuOWuQ%26controls%3D0